Patiënt rijd mee in de Wens Ambulance tijdens de rit Rijden voor Geluk.

Vanmiddag zijn wij van de organisatie even op bezoek geweest bij de Twentse Wens ambulance om nog even een paar kleine dingetjes door te nemen voor Rijden voor Geluk op zondag 19 mei .

Wij werden hartelijk ontvangen met een heerlijke bak koffie ,daarna hebben wij een rondleiding door het nieuwe onderkomen aan de Krabbenbosweg in Hengelo gehad, het is ons deze middag nog maar eens zeer duidelijk geworden dat de Twentse Wens Ambulance fantastisch vrijwilligerswerk verricht en dat wij super trots mogen zijn dat de Twentse Wens Ambulance dit jaar ons geluksdoel is.

Zoals wij al eerder vermeld hadden zal de Wens Ambulance de hele rit mee rijden, zo brengen wij samen met de Wens Ambulance ook nog een wens in vervulling want er rijd met een patiënt mee in de Ambulance.

De ambulance zal direct achter de navigator (de voorste rijder ) gaan rijden en de hele stoet rijd dan achter de ambulance aan ,zo kan de  die in zithouding op de brancard ligt door het achterraam de hele stoet zien.

Dit is toch een geweldige mooie wens.

Mede hierom al hopen wij op een fantastische opkomst.

Samen maken wij van de 3e editie van “Rijden voor Geluk” een onvergetelijke mooie dag.

Namens de Organisatie bedankt en hopelijk tot zondag 19 mei.

JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ ???

Onze 3e editie van “Rijden voor Geluk”2019 staat geheel in het teken van de Twentse Kinderwens Ambulance. Voor 2 jaar terug is de toenmalige pand van de Twentse Kinderwens Ambulance in Enschede aan de Burgemeester van Veenlaan compleet uitgebrand. Mede daarom kan dit geweldige geluksdoel alle steun gebruiken.

Klik op deze link voor promotie filmpje van de Twentse Kinderwens Ambulance.

https://youtu.be/qMC1oPxXmxg

Daarom hebben wij een doneer actie aangemaakt , misschien dat u nog een kleinigheid wilt doneren. Dat kunt u doen door op deze link te klikken ;

https://www.doneeractie.nl/rijden-voor-geluk/-33794

Namens de Twentse Kinderwens Ambulance, en alle deelnemers van “Rijden voor Geluk super bedankt.

 

Een compleet verzorgde TT voor alle type Bikes en Trikes van ongeveer 100 km, kris kras door het Twentse/Gelderse boerenlandschap. Ontvangst met koffie/thee en een dikke plak echte Twentse krentenwegge. Vervolgens na 40 km een pitstop met koffie/thee en een koekje. Bij terugkomst staat er een heerlijke BBQ met live muziek op ons te wachten. Dit alles voor slechts € 15,-pp. Kom je met een passagier achterop, dan betaal je slechts € 10,- extra. De complete opbrengst zal tijdens de BBQ in vorm van een cheque overhandigd worden aan ons Geluksdoel.

Wilt u alleen deelnemen aan de TT dat kan ook voor € 7,50 pp dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en een dikke plak echte Twentse krentenwegge.

De complete opbrengst zal tijdens de BBQ in vorm van een cheque overhandigd worden aan ons Geluksdoel. De Twentse Kinderwens Ambulance

 

Maak van ‘Rijden voor Geluk’ op zondag 19 Mei 2019 een gezellig weekend vol met mooie bezienswaardigheden.

Op Zaterdag 18 mei staat vanaf 13.00 uur de poort van onze tuin voor u open u kunt hier gratis met Camper, caravan of tent overnachten in de prachtige tuin van onze nieuwe locatie in het mooie Rekken. V

ervolgens kunt u genieten van ons prachtige dorp met een echt ouderwets boerenbuurtschap. En gaan wij het avonds even extra gezellig met u maken heerlijk bij het kampvuur onder het genot van hapjes en drankjes en gezellige achtergrond muziek. Op onze nieuwe locatie is uiteraard een was en tollet gelegenheid aanwezig.

Klik op deze link voor filmpje https://youtu.be/vr9rt3R1hGk

Verzamelpunt TT is op Zondag 19 mei geopend vanaf 10.00 uur.

Snackbar T,Kip Rekkenseweg 46,    7157 AE Rekken

Start TT 11.30 uur

Voor deelname, inschrijfformulier, sponsoring, overnachtingen ,mail aan rijdenvoorgeluk@hotmail.com t.a.v. Gerard Klumper.

Hopelijk zien wij jullie .

Groetjes de Organisatie Rijden voor Geluk.

 

 

Maak van "Rijden voor Geluk" in het weekend van 18 t/m 19 mei een gezellig weekendje uit.

Maak van "Rijden voor Geluk" 2019 een gezellig weekendje.

Maak van ‘Rijden voor Geluk’ op zondag 19 Mei 2019 een gezellig weekend vol met mooie bezienswaardigheden. Op Zaterdag 18 mei staat vanaf 13.00 uur de poort van onze tuin voor u open u kunt hier gratis met Camper, caravan of tent overnachten in de prachtige tuin van onze nieuwe locatie in het mooie Rekken. Vervolgens kunt u genieten van ons prachtige dorp met een echt ouderwets boerenbuurtschap. En gaan wij het avonds even extra gezellig met u maken heerlijk bij het kampvuur onder het genot van hapjes en drankjes en gezellige achtergrond muziek. Op onze nieuwe locatie is uiteraard een was en tollet gelegenheid aanwezig. Zondag morgen is er vanaf 10.00 uur Koffie met een echte Twentse plak krentewegge en om 11.30 uur starten wij met de TT van “Rijden voor Geluk”. Deze TT is ongeveer 100 km kris kras door het Twentse/Gelderse Boerenlandschap.

Lieve vrienden van Rijden voor Geluk, Voor onze 3e editie van Rijden voor Geluk op zondag 19 mei 2019 hebben wij weer fantastische borst patches van 10 cm diameter door Sjan Baardemans laten maken. Wil jij ook zo,n prachtige herinnering patch dan kun je deze nu al bestellen voor slechts €12,50 per stuk Mail dan even naar rijdenvoorgeluk@hotmail.com T.A.V. Gerard Klumper De opbrengst gaat naar ons geluksdoel de Twentse kinderwens Ambulance.

Deze prachtige posters en flyers zijn gesponsord door Binding Design UW PARTNER IN GRAFISCHE AFWERKING EN DIRECT MAIL. PRINTEN EN AFWERKEN ALLES BINNEN EEN ORGANISATIE. Wij zij flexibel en denken oplossingsgericht. Aquamarijnstraat 55 7554 NN Hengelo 755 Tel. 074- 760 05 42 info@bindingdesign.nl info@b www.bindingdesign.nl

Alles ten goede voor de Twentse Kinderwens Ambulance

“Rijden voor Geluk “

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samen gaan met de inzet voor een goed doel, dat is al tig keren bewezen en dat is ook geweldig mooi.

Vaak zijn het grote doelen zoals de Hartstichting , KWF, en zo nog veel meer ,maar een doel voor een familie of individu dat hoor je een stuk minder.

En juist daarom hebben de Chopper Custom Vrienden het initiatief genomen om in 2017 “Rijden voor Geluk” op te richten.

Rijden voor Geluk is dus bedoeld met zoveel mogelijk motorrijders een compleet verzorgde TT te organiseren waarvan de opbrengst naar een persoon of Familie gaat die U zelf het Geluk gunt.

Dus heeft u een persoon of een familie die u het Geluk gunt, mail uw inzending met motivatie filmpje aan rijdenvoorgeluk@hotmail.com dan nemen wij contact met u op. Van alle inzendingen gaat de organisatie er 3 uitkiezen,vervolgen komen deze 3 inzendingen in een pol op onze Facebook site “Rijden voor Geluk”te staan en mogen de leden van de groep “Rijden voor Geluk “ stemmen , de inzending met de meeste Geluk stemmen wordt ons nieuwe Geluksdoel op Zondag 19 mei 2019.

 

U kunt zich gratis aanmelden op onze Facebook site Rijden voor Geluk.

https://www.facebook.com/groups/724405067715996/

 

 

Op 14 februari 2019 op Valentijnsdag maken wij de winnaar bekent.

 

Opbrengsten “Rijden voor Geluk’

 

2017 Heeft Geestelijke zorg boerderij de Hosthe € 2395,00 in ontvangst genomen.

 

2018 Hebben Sharon4Energie en Stop Armoede 053 beiden € 1400,00 in ontvangst genomen.

 

Om de 3e Editie van “Rijden voor Geluk” wederom tot een groot succes te maken hebben wij ook weer uw hulp nodig, samen maken wij er weer geweldig evenement van.

 

Wilt u ook een donatie aan “Rijden voor Geluk 2019 doen, dat kan door een bedrag over te maken op bank NL51RBRB0944350860 T.A.V. van Klumper G.O.J onder vermelding Rijden voor Geluk 2019 Alvast bedankt voor uw hulp en steun.

 

Groetjes, De Organisatie “Rijden voor Geluk”

"Rijden voor Geluk"2017 op naar 2018

Dia Show Rijden voor Geluk 2018, Was jij er ook bij!!!