Lieve vrienden van Rijden voor Geluk, Voor onze 3e editie van Rijden voor Geluk op zondag 19 mei 2019 hebben wij weer fantastische borst patches van 10 cm diameter door Sjan Baardemans laten maken. Wil jij ook zo,n prachtige herinnering patch dan kun je deze nu al bestellen voor slechts €12,50 per stuk Mail dan even naar rijdenvoorgeluk@hotmail.com T.A.V. Gerard Klumper De opbrengst gaat naar ons geluksdoel de Twentse kinderwens Ambulance.

JIJ BENT ER TOCH OOK WEER BIJ ???

 

 

Onze 3e editie van “Rijden voor Geluk”2019 staat geheel in het teken van de Twentse Kinderwens Ambulance.

 

Een compleet verzorgde TT van ongeveer 100 km voor alle type Bikes en Trikes , kris kras door het Twentse/Gelderse boerenlandschap. Ontvangst met koffie/thee en een dikke plak echte Twentse krentenwegge.

Vervolgens na 40 km een pitstop met koffie/thee en een koekje.

Bij terugkomst staat er een heerlijke BBQ met live muziek op ons te wachten.

Dit alles voor slechts € 15,-pp. Kom je met een passagier achterop, dan betaal je slechts € 10,- extra.

De complete opbrengst zal tijdens de BBQ in vorm van een cheque overhandigd worden aan ons Geluksdoel. De Twentse Kinderwens Ambulance

 

Komt u weer van ver weg ? Dan bieden wij u weer de mogelijkheid om geheel GRATIS met camper, caravan of tent te overnachten in de prachtige tuin op onze nieuwe Locatie . U kunt daar gratis gebruik maken van toilet .

Tevens is er koffie/Thee maar ook kunt u daar heerlijk eten bestellen.

 

Verzamelpunt TT open vanaf 10.00 uur.

Snackbar T,Kip Rekkenseweg 46,

7157 AE Rekken

 

Start TT 11.30 uur

 

Voor 2 jaar terug is het toenmalige pand van de Twentse Kinderwens Ambulance in Enschede aan de burgemeester van veenlaan compleet uitgebrand.

Mede daarom kan dit geweldige geluksdoel alle steun gebruiken.

 

Daarom hebben wij een doneer actie aangemaakt , misschien dat u nog een kleinigheid wilt doneren.

Dat kunt u doen door op deze link te klikken ;

https://www.doneeractie.nl/rijden-voor-geluk/-33794

 

Namens ons allen super bedankt.

Voor deelname, inschrijfformulier, sponsoring, overnachtingen , mail aan rijdenvoorgeluk@hotmail.com

 

Deze prachtige posters en flyers zijn gesponsord door Binding Design UW PARTNER IN GRAFISCHE AFWERKING EN DIRECT MAIL. PRINTEN EN AFWERKEN ALLES BINNEN EEN ORGANISATIE. Wij zij flexibel en denken oplossingsgericht. Aquamarijnstraat 55 7554 NN Hengelo 755 Tel. 074- 760 05 42 info@bindingdesign.nl info@b www.bindingdesign.nl

Alles ten goede voor de Twentse Kinderwens Ambulance

Twentse Wens Ambulance ons Geluksdoel op 19 Mei 2019

Twentse Wens Ambulance ons Geluksdoel voor Zondag 19 mei 2019

Ons geluksdoel voor onze 3e editie van “Rijden voor Geluk” is bekent. Deze keer hadden wij 2 hele mooie inzendingen binnen gekregen dat waren Huis voor Dieren ingezonden door Anita Teesink en de Twentse wens Ambulance ingezonden door Joop en Sandra Woortman. Deze inzendingen hebben wij weer in een poll op onze Facebook site geplaatst met 3 keuze mogelijkheden dat waren 1 Twentse wens Ambulance, 2 Huis voor dieren en de 3e keuze was net als vorig jaar dat u kon kiezen voor beide geluksdoelen. Uit deze poll is de Twentse wens Ambulance als winnaar uit de bus gekomen. Namens alle leden van “Rijden voor Geluk”, de sponsoren en de Organisatie willen wij de Twentse wens Ambulance van harte feliciteren en zijn wij super trots dat jullie ons Geluksdoel op Zondag 19 mei 2019 zullen zijn. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk hier op onze Facebook site. De organisatie.

“Rijden voor Geluk “

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samen gaan met de inzet voor een goed doel, dat is al tig keren bewezen en dat is ook geweldig mooi.

Vaak zijn het grote doelen zoals de Hartstichting , KWF, en zo nog veel meer ,maar een doel voor een familie of individu dat hoor je een stuk minder.

En juist daarom hebben de Chopper Custom Vrienden het initiatief genomen om in 2017 “Rijden voor Geluk” op te richten.

Rijden voor Geluk is dus bedoeld met zoveel mogelijk motorrijders een compleet verzorgde TT te organiseren waarvan de opbrengst naar een persoon of Familie gaat die U zelf het Geluk gunt.

Dus heeft u een persoon of een familie die u het Geluk gunt, mail uw inzending met motivatie filmpje aan rijdenvoorgeluk@hotmail.com dan nemen wij contact met u op. Van alle inzendingen gaat de organisatie er 3 uitkiezen,vervolgen komen deze 3 inzendingen in een pol op onze Facebook site “Rijden voor Geluk”te staan en mogen de leden van de groep “Rijden voor Geluk “ stemmen , de inzending met de meeste Geluk stemmen wordt ons nieuwe Geluksdoel op Zondag 19 mei 2019.

 

U kunt zich gratis aanmelden op onze Facebook site Rijden voor Geluk.

https://www.facebook.com/groups/724405067715996/

 

 

Op 14 februari 2019 op Valentijnsdag maken wij de winnaar bekent.

 

Opbrengsten “Rijden voor Geluk’

 

2017 Heeft Geestelijke zorg boerderij de Hosthe € 2395,00 in ontvangst genomen.

 

2018 Hebben Sharon4Energie en Stop Armoede 053 beiden € 1400,00 in ontvangst genomen.

 

Om de 3e Editie van “Rijden voor Geluk” wederom tot een groot succes te maken hebben wij ook weer uw hulp nodig, samen maken wij er weer geweldig evenement van.

 

Wilt u ook een donatie aan “Rijden voor Geluk 2019 doen, dat kan door een bedrag over te maken op bank NL51RBRB0944350860 T.A.V. van Klumper G.O.J onder vermelding Rijden voor Geluk 2019 Alvast bedankt voor uw hulp en steun.

 

Groetjes, De Organisatie “Rijden voor Geluk”

"Rijden voor Geluk"2017 op naar 2018

Dia Show Rijden voor Geluk 2018, Was jij er ook bij!!!