De Eindstand van Rijden voor Geluk 2019 met als geluksdoel de Twentse Wens Ambulance is geëindigd op maar liefs € 4150,00 dit is toch fantastisch. Hier kan de Twentse Wens Ambulance weer hele mooie wensen voor in vervulling brengen. Namens de organisatie van Rijden voor Geluk willen wij alle deelnemers, sponsoren, De organisatie van de Pathmos Mei Markt en de mensen die leuke inzamel acties hebben gehouden bedanken voor de steun en inzet. LET OP !!!! NOTEER ALVAST IN UW AGENDA!!! Hopelijk zien wij jullie bij de 4e Editie van Rijden voor Geluk allemaal weer terug. Op Zaterdag 23 mei voor de mensen die blijven overnachten en de overige deelnemers bij de rit op zondag 24 mei 2020. Bij Café Kerkemeijer in Rekken. THANKS ALL

Maak van "Rijden voor Geluk" in het weekend van 18 t/m 19 mei een gezellig weekendje uit.

Maak van "Rijden voor Geluk" 2019 een gezellig weekendje.

Maak van ‘Rijden voor Geluk’ op zondag 19 Mei 2019 een gezellig weekend vol met mooie bezienswaardigheden. Op Zaterdag 18 mei staat vanaf 13.00 uur de poort van onze tuin voor u open u kunt hier gratis met Camper, caravan of tent overnachten in de prachtige tuin van onze nieuwe locatie in het mooie Rekken. Vervolgens kunt u genieten van ons prachtige dorp met een echt ouderwets boerenbuurtschap. En gaan wij het avonds even extra gezellig met u maken heerlijk bij het kampvuur onder het genot van hapjes en drankjes en gezellige achtergrond muziek. Op onze nieuwe locatie is uiteraard een was en tollet gelegenheid aanwezig. Zondag morgen is er vanaf 10.00 uur Koffie met een echte Twentse plak krentewegge en om 11.30 uur starten wij met de TT van “Rijden voor Geluk”. Deze TT is ongeveer 100 km kris kras door het Twentse/Gelderse Boerenlandschap.

Lieve vrienden van Rijden voor Geluk, Voor onze 3e editie van Rijden voor Geluk op zondag 19 mei 2019 hebben wij weer fantastische borst patches van 10 cm diameter door Sjan Baardemans laten maken. Wil jij ook zo,n prachtige herinnering patch dan kun je deze nu al bestellen voor slechts €12,50 per stuk Mail dan even naar rijdenvoorgeluk@hotmail.com T.A.V. Gerard Klumper De opbrengst gaat naar ons geluksdoel de Twentse kinderwens Ambulance.

“Rijden voor Geluk “

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samen gaan met de inzet voor een goed doel, dat is al tig keren bewezen en dat is ook geweldig mooi.

Vaak zijn het grote doelen zoals de Hartstichting , KWF, en zo nog veel meer ,maar een doel voor een familie of individu dat hoor je een stuk minder.

En juist daarom hebben de Chopper Custom Vrienden het initiatief genomen om in 2017 “Rijden voor Geluk” op te richten.

Rijden voor Geluk is dus bedoeld met zoveel mogelijk motorrijders een compleet verzorgde TT te organiseren waarvan de opbrengst naar een persoon of Familie gaat die U zelf het Geluk gunt.

Dus heeft u een persoon of een familie die u het Geluk gunt, mail uw inzending met motivatie filmpje aan rijdenvoorgeluk@hotmail.com dan nemen wij contact met u op. Van alle inzendingen gaat de organisatie er 3 uitkiezen,vervolgen komen deze 3 inzendingen in een pol op onze Facebook site “Rijden voor Geluk”te staan en mogen de leden van de groep “Rijden voor Geluk “ stemmen , de inzending met de meeste Geluk stemmen wordt ons nieuwe Geluksdoel op Zondag 19 mei 2019.

 

U kunt zich gratis aanmelden op onze Facebook site Rijden voor Geluk.

https://www.facebook.com/groups/724405067715996/

 

 

Op 14 februari 2019 op Valentijnsdag maken wij de winnaar bekent.

 

Opbrengsten “Rijden voor Geluk’

 

2017 Heeft Geestelijke zorg boerderij de Hosthe € 2395,00 in ontvangst genomen.

 

2018 Hebben Sharon4Energie en Stop Armoede 053 beiden € 1400,00 in ontvangst genomen.

 

Om de 3e Editie van “Rijden voor Geluk” wederom tot een groot succes te maken hebben wij ook weer uw hulp nodig, samen maken wij er weer geweldig evenement van.

 

Wilt u ook een donatie aan “Rijden voor Geluk 2019 doen, dat kan door een bedrag over te maken op bank NL51RBRB0944350860 T.A.V. van Klumper G.O.J onder vermelding Rijden voor Geluk 2019 Alvast bedankt voor uw hulp en steun.

 

Groetjes, De Organisatie “Rijden voor Geluk”

"Rijden voor Geluk"2017 op naar 2018

Dia Show Rijden voor Geluk 2018, Was jij er ook bij!!!