Chopper Custom Vrienden organisatie van "Rijden voor Geluk" Wens Ambulance Oost-Nederland

De Chopper Custom Vrienden zijn sinds 2017 de organisatie van "Rijden voor Geluk"

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samen gaan met de inzet voor een goed doel, dat is al tig keren bewezen en dat is ook geweldig mooi.

Vaak zijn het grote doelen zoals de Hartstichting , KWF, en zo nog veel meer ,maar een doel voor een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? is dit niet geweldig mooi.

Een gezond mens heeft 1000 wensen, een ziek mens maar 1 en dat is waarom de wensambulance zo belangrijk is!!” De WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI ( Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is.

En op jaarbasis ongekend veel laatste wensen van langdurige zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk maakt door passend vervoer te bieden.

Echter zijn kosten hiervan torent hoog en is de Stichting afhankelijk van donaties en vrijwilligers.

Onder begeleiding van deze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten.

Op dit moment telt de stichting zo’n 80 vrijwilligers met het hart op de juiste plek.

Van artsen en verpleegkundigen tot ambulancechauffeurs allemaal afkomstig uit de medische wereld en hebben daardoor de nodige ervaring.

Mede hierdoor zijn wij als organisatie van “Rijden voor Geluk”super trots dat wij dit samen met de Wens Ambulance Oost-Nederland kunnen en mogen doen.

Uiteraard kunt u via de site www.wensambulance-oost-nederland.nl een wens inzenden om een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven.

De Stichting WensAmbulance Oost-Nederland gaat dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk iemand met een beperking op te geven om in een trike of zijspanmotor de toertocht mee te laten rijden hiervoor kunt u mailen rijdenvoorgeluk@hotmail.com t.a.v Gerard Klumper.

Promotie rit in Gramsbergen.

Zaterdag 26 September 2020 waren wij uitgenodigd in Gramsbergen bij Nibra Service Hardenberg

Op zaterdag 26 september is het spektakel bij NibraService in Gramsbergen losgebarsten.

Met maar liefs 110 motorrijders, waaronder trikes, zijspannen en vele motoren en met drie Wensambulance en de patiënten.

Wat een ongelofelijk opkomst.

Evenement Rijden voor geluk.

Het blijkt weer opnieuw dat motorrijders mensen zijn met een groot hart, dat laat dit evenement zien.

Ondanks dat ze toch wel wat afstandelijk met elkaar moesten omgaan was dit evenement voor de patiënten van de Wensambulances en de meerijders echt overtroffen.

Ze keken hun ogen uit, genoten met volle teugen.

Zaterdag konden ze alle minder leuke dingen voor even vergeten.

Dianne de Goeijen Fotografie uit Gramsbergen heeft (belangeloos) prachtige foto's gemaakt, zodat iedereen een mooie blijvende herinnering aan deze dag overhoudt.

De motorrijders zijn even voor 12.00 uur op hun machines gestapt om kriskras door Drenthe te rijden, met drie wensambulances, trikes, zijspannen, motoren vertrok de stoet met de politieauto voorop.

Er kwam geen einde aan de motoren, wat een 'donder en geweld' en dat allemaal voor het goede doel.

De organisatie is supertrots op iedereen.

Bij aankomst is iedere motorrijder 'gedesinfecteerd' (het nieuwe woord van 2020) en de 1,5 meter was geen enkel probleem.

Na een prachtige rit waren de bikers en wensambulance terug in Gramsbergen.

In gesprekken, her en der, hoor je hoe mooi het is om iets voor je medemens te doen. NibraService heeft in een maand tijd 1250 euro opgehaald voor de Wensambulance Oost-Nederland.

De verloting van de prijzen zijn gegaan naar: eerste prijs, Poetsbeurt, Wander Slot (Gramsbergen); tweede prijs, vier liter Putoline oliecan, Willem Boom (Bovenpekela); derde prijs, reisset Putoline naar een mevrouw van rijders voor geluk uit Enschede.

Het was een leuke dag, iedereen is opgewekt en blij terug naar huis gegaan. NibraService dankt iedereen die op wat voor wijze ook een bijdrage hebben geleverd om dit evenement mogelijk. "Jullie zijn fantastisch".

Maak van "Rijden voor Geluk" in het weekend van 18 t/m 19 mei een gezellig weekendje uit.

Maak van "Rijden voor Geluk" 2019 een gezellig weekendje.

Maak van ‘Rijden voor Geluk’ op zondag 19 Mei 2019 een gezellig weekend vol met mooie bezienswaardigheden. Op Zaterdag 18 mei staat vanaf 13.00 uur de poort van onze tuin voor u open u kunt hier gratis met Camper, caravan of tent overnachten in de prachtige tuin van onze nieuwe locatie in het mooie Rekken. Vervolgens kunt u genieten van ons prachtige dorp met een echt ouderwets boerenbuurtschap. En gaan wij het avonds even extra gezellig met u maken heerlijk bij het kampvuur onder het genot van hapjes en drankjes en gezellige achtergrond muziek. Op onze nieuwe locatie is uiteraard een was en tollet gelegenheid aanwezig. Zondag morgen is er vanaf 10.00 uur Koffie met een echte Twentse plak krentewegge en om 11.30 uur starten wij met de TT van “Rijden voor Geluk”. Deze TT is ongeveer 100 km kris kras door het Twentse/Gelderse Boerenlandschap.

De Eindstand van Rijden voor Geluk 2019 met als geluksdoel de Twentse Wens Ambulance is geëindigd op maar liefs € 4150,00 dit is toch fantastisch. Hier kan de Twentse Wens Ambulance weer hele mooie wensen voor in vervulling brengen. Namens de organisatie van Rijden voor Geluk willen wij alle deelnemers, sponsoren, De organisatie van de Pathmos Mei Markt en de mensen die leuke inzamel acties hebben gehouden bedanken voor de steun en inzet. LET OP !!!! NOTEER ALVAST IN UW AGENDA!!! Hopelijk zien wij jullie bij de 4e Editie van Rijden voor Geluk allemaal weer terug. Op Zaterdag 23 mei voor de mensen die blijven overnachten en de overige deelnemers bij de rit op zondag 24 mei 2020. Bij Café Kerkemeijer in Rekken. THANKS ALL

Lieve vrienden van Rijden voor Geluk, Voor onze 3e editie van Rijden voor Geluk op zondag 19 mei 2019 hebben wij weer fantastische borst patches van 10 cm diameter door Sjan Baardemans laten maken. Wil jij ook zo,n prachtige herinnering patch dan kun je deze nu al bestellen voor slechts €12,50 per stuk Mail dan even naar rijdenvoorgeluk@hotmail.com T.A.V. Gerard Klumper De opbrengst gaat naar ons geluksdoel de Twentse kinderwens Ambulance.

Dia Show Rijden voor Geluk 2018, Was jij er ook bij!!!

"Rijden voor Geluk"2017 op naar 2018