Eerst volgende Ride Out

Nog heel even dan  staat voor de C.C.V. ook weer de grote vakantie voor de deur.

Vanaf 25 augustus t/m 8 september zullen er door de organisatie geen Ride Outs worden georganiseerd.

Zijn er C.C.V.ers die onderling toch een Ride Out willen maken zet het dan even op onze facebook site misschien zijn er wel meer C.C.V.ers die willen rijden.

De eerst volgende Ride Out die wij weer gaan maken na de vakantie is ons weekend naar de Harz op 14 september voor dit weekend hebben zich tot nu alweer 15 C.C.V.ers opgegeven, het beloofd weer een prachtig weekend te worden dus zeker de moeite waard en de kosten vallen reuze mee maar € 40 PP per nacht inclusief een rijkelijk ontbijt.  Tot aan de vakantie hopen wij natuurlijk bij onze zondags Ride Outs op een mooie opkomst. Voor de mensen die nu al op vakantie gaan die wensen wij een fijne vakantie toe geniet er lekker van en kom goed weer thuis.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben jij man/ vrouw in het bezit van een Chopper of Custom Motor en lijkt het jou ook wel leuk om een keer met deze leuke gezellige groep Bikers en Bikesters mee te rijden dan ben je van harte welkom.

Stuur dan een mailtje naar choppercustomvrienden@gmail.com dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Groetjes De Organisatie.