Eerst volgende Ride Out

Beste Chopper Custom vrienden,  

Vrijdag 12 t/m Zondag 14 juni 2020 is het dan eindelijk zo ver ons weekendje naar het Eifel staat op het programma.

En ik kan jullie verzekeren dat we er deze keer echt allemaal aan toe zijn met dat Corona gedoe allemaal , en wat mogen we blij zijn dat net voor ons weekendje de lockdowns overal versoepeld zijn.

De Eifel is een gebied dat in het westen van Duitsland boven Luxemburg ligt.

Een klein stukje van de Eifel ligt in België. Qua landschap kan de Eifel grofweg verdeeld worden in drie stukken. De Hohe Eifel (Hocheifel) ligt in het midden van het gebied. Nürburg is vanwege zijn gelijknamige burcht en de Nürburgring een bekende plaats.

De Hohe Acht is met zijn 747 meter het hoogste punt van het hele Eifelgebied. Ten zuidoosten van de Hohe Eifel licht de Vulkaan-Eifel. In dit gebied zijn nog steeds de sporen van vulkanen zichtbaar.

Het gebied langs de Moezel vormt de zuidgrens.

De Kyll is de grootste rivier die uitmondt in de Moezel. In de moezelvallei loopt de wijnroute. Hoge bergen, diepe dalen en daartussen bochtenrijke routes met geweldige haarspeldbochten – voor honderdduizenden motorrijders is dit een ongekend mooi avontuurlijke veeleisend motorgebied.

De route loopt langs de moezel , vulkaan-Eifel , schilderachtige watervallen, kastelen door wilde bossen en wijngaarden ik heb geprobeerd dit alles zoveel mogelijk mee te nemen in onze route. De reis naar ons hotel is +/- 365 km rijden wij gaan het eerste stuk over de autobaan om de 50 km zal er een stop gemaakt worden,en daarna gaat het via een fantastische route door de Eifel naar ons hotel.

We doen het lekker rustig aan want we hebben geen haast we hebben vakantie.

Wij verzamelen Vrijdagmorgen om 8.45 uur en vertrekken om 9.00 uur.

Uitzwaaiers zijn natuurlijk van harte welkom.

De weerverwachtingen tot nu toe zijn Vrijdag 25 graden ,Zaterdag 25 graden en Zondag 25 graden met tegen de avond kans op regen.

Meer info hierover staat op onze Facebooksite.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben jij man/ vrouw in het bezit va of Custom Motor en lijkt het joook wel leuk om een keer met deze leuke gezellige groep Bikers en Bikesters mee te rijden dan ben je van harte welkom.

Stuur dan een mailtje naar choppercustomvrienden@gmail.com dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Groetjes De Organisatie.